0

Dag 25 - Mina favoritbloggar

Innan var jag helt besatt av att läsa bloggar, men på senare tid har det intresset svalnat av betydligt.. Nu läser jag bara 6 bloggar helt regelbundet (även Meas, men är osäker på om hon vill att jag ska länka den, så struntar i det hahah). Gillar mest att läsa modebloggar, men foto är också kul att läsa om ^^ De jag läser är i alla fall följande (länk på bilden), kanske inte de mest originella, but who cares anyways? 
Hittade denna bloggen av en slump när jag började följa henne på Instagram, mera känd på tumblr, men har cool stil, och ögonbryn att dö för! Skriver from time to time inspererande inlägg, och är overall en lättsam blogg.
Mera känd som YouTuber men har en bra stil, och skriver roliga inlägg om varför hon tar på sig det hon gör. Rekomenderar att börja följa henne på YouTube också, där hon gör modeinspirerande inlägg ofta!
Följer den här bloggen av den simpla orsaken att jag tycker hon klär sig snyggt, att hon dessutom bara är 19 år gör det mer roligt. 
Tror inte att någon har undgått Kenzas blogg, men följer den i alla fall för att det är en blanding av mycket, inte bara mode, även om det självklart är en bestående del. 
Min absolut största role model, som även har en YouTube kanal med samma namn och vlogar genom "Watchusliveandstuff", vet inte varför jag gillar henne så mycket, men det gör jag. Kanske för att hon ständigt strävar efter att fulfölja sina drömmar, något som jag finner beundransvärt. 
Hon tar fina bilder och reser mycket, och är dessutom ung, nuff said. 
// Kimmie

Kommentera här: