0

Värsta dagen

Slutar halv 5 idag, och det är ju aldrig kul haha. Gör ju inte saken att den slutar med fysik också.. Får sån jävla panik över fysiken, vill verkligen få E i det, men ser inte så ljust ut haha ^^ Sedan ska jag välja färg till mina tapeter i mitt rum, och efter det möta upp en som jag har sålt ett par skor till :) Så lite fullspäckat är det allt. Asså höll på o dö när jag såg bilder på hur regeringen skulle vara i PH, var bara tvungen att dela med mig. 
// Kimmie
0

Ily food

Hade bara två lektioner idag, men gick fortfarande 8-14, 3 h håltimma är ju nödvändigt osv. Känns ändå skönt att sluta relativt tidigt, har dock bara ätit typ sedan jag kom hem haha! Nu ska jag försöka göra ett par avsnitt i matten, har prov nästa vecka och ligger pinsamt efter. Ha en bra Onsdag! 
// Kimmie
2

Linnea 23 år

Var igår på ett födelsedagsfirande för Linnea! :) Kunde ju inte äta någon tårta eller liknande, men tog med mig egna bullar så det funkade hahah :) Tog lite bilder då jag har bestämt mig för att bloggpausen måste ta slut nu, så slänger in ett par ^^ Ha en bra Tisdag! 
// Kimmie