0

Dag 1 - Mitt stjärntecken och om min personlighet stämmer överens med den

Lite fakta om Väduren: 
Det ligger i vädurens natur att vara först. Skapar energi och saker sker ofta impulsivt och med direkt handling. Är en risktagare och är också orädd, gillar att vara en vinnare i fler saker än bara en. Är dominant och utåtriktad. Ogillar upprepningar och söker alltid efter nya utmaningar. 
 
Lite fakta om Oxen: 
Oxen är praktiskt lagd, realistisk och lugn/metodisk. Värdesätter sina värdesaker och kan därför betraktas som en materialistisk. Är principfast, stabil, envis och självmedveten. Gillar Inte att ta risker och föredrar lugnet av sitt eget hem. Har oftast ett jämt humör, men kan bli väldigt irriterad om retad, kan i detta fall vara långsint. Kan ofta vara kreativ men gillar inte förändrin och kan vara en aning svartsjuk av sig. 
 
Den 20:e April ligger i någon slags “mellanperiod”, vilket betyder att jag har två stjärntecken, Vädur och Oxe. Eftersom att jag vet att det är ren och skär lögn att astronomi har något att göra med min personlighet, vet jag också att det kommer finnas saker som passar in på mig, eftersom att det oftast är många egenskaper inom varje stjärntecken. Men jag kan i vilket fall som helst identifiera mig med båda stjärntecknerna. 

Är Vädur på det sätt att jag ogillar upprepningar och gillar utmaningar, gillar också att vara först och att vara en vinnare. Är mest lik Oxen dock i och med att jag är realistisk och metodisk. Är ganska materialistisk och kan nog betraktas som ganska envis haha. Är inte på något sätt långsint, men kan bli väldigt irriterad, som mina vänner mycket väl vet om. Är också kreativ, så ja. Man kan väl säga att jag är en liten blandning av de båda, även om det nog kunde sägas vilket stjärntecken jag än skulle välja! ;) 

 // Kimmie 

 

Kommentera här: