0

Dag 10 - Fem saker jag vill ha

Är ju ganska materialistisk av mig, så kommer inte att säga att jag vill ha fred på jorden eller så hahah. Men de saker jag vill ha för tillfället är det här: 
1. Sony Nex bla bla bla 
2. En hel hög med hundar 
3. Ett par sjukt snygga plattform skor från Asos 
4. En rolig och varm sommar 
5. Bra betyg (hahah) 
// Kimmie 
0

Och där var du söndag, vad otrevligt att se dig

Den här helgen har gått alldeles för fort (har varit med Maja och Mea hela helgen haha), men som tur är går jag bara en dag i skolan den här veckan, så så jobbigt är det inte. Det som dock är jobbigt är att jag har stukat foten eller något sånt skit när jag vurpade med cykeln, och nu kan jag varken cykla eller gå. Känner mig ju inte alls trött på livet eller så hahah. Blev ett litet hack i både 30 days grejsen, och vanlig bloggning, men det åtgärdar jag imorgon, så ha de gött! :)
Och det är så här jag har spenderat min dag, produktivt värre. 
// Kimmie
0

Äntligen klart

Så var man äntligen klar med både nationella och biologiprovet. Kan väl säga såhär, mer än ett E är tveksamt om jag får på någon av dem hahha. Kanske ett D om jag har tur. Men nu är det i alla fall klart, och alla nationella är även slut. Det enda som är kvar nu är en liten bokanalys, två kemiprov, förmodligen en uppgift om tjärnö, och sen är det klart! (Även en statistik uppgift i matten, men vem bryr sig egentligen om den?) Man känner verkligen av att det är sommarlov snart, *längtar*
Får bli en gammal bild i brist på annat
// Kimmie