0

Två bilder

Tog lite kort för att visa hur mitt hår hade blivit, men det var blött och blev inget vidare med den saken. Tyckte dock om två bilder ändå, främst för att jag gillar ljuset och jag vet inte, I just like em'! :) 
// Kimmie
0

Oopsie

Har inte haft en tanke på att blogga, kände att en kortare bloggpaus was in order ;) I fredags hade jag filmkväll med Felicia och Elin, igår var jag på stan lite med Felicia och Aida och njöt av vädret, och idag är det biodags, lite läxor ska väl tryckas in lite här och var med :/ 2 lapprapporter ska iaf skrivas idag! Imorgon är jag dessutom ledig, vilket är skönt :) Tre instagram bilder får beskriva min frånvaro haha: 
// Kimmie
0

Frisören + träning + mat

Har hunnit med en del idag, var imorse hos tandläkaren och slipade lite på min bettskena, sedan var det skola (rätt tråkigt), och sedan blev det till att äntligen ta itu med min utväxt! Blekte också resten av håret lite ljusare, så nu är det perfa! Sedan gick jag till Mea, pratade lite och åt mellanmål och sedan tränade vi ett tag. När jag kom hem åt jag för 3 personer kändes det som, puh, och nu ska jag städa och sedan kolla på lite hockey. Pretty good day after all! :) 
Halvdan bild, tar bättre imorgon! 
// Kimmie