0

Das yoga

Är nu på bussen på väg hem från yoga och indoor Walking. Har för tillfället ingen vidare inspiration till att blogga, speciellt inte när skolan tar upp 80% av all ledig tid! men ska se vad jag kan göra åt saken, ha det bra!:)// Kimmie
3

Förintelsens minnesdag

Idag är det, för er som inte vet det, förintelsens minnesdag och vi var därför på en liten föreläsning (typ) om det, på stadsteatern. Själva talet var ju bra, men man kunde inte låta bli att reta sig på att talaren drack var och varannan minut och att hon tog onaturligt många pauser. Tycker dock fortfarande att det var en aning gripande när hon berättade om en judinnas upplevelser på ett koncentrationsläger. Även fast jag självfallet vet om förintelsen känns det så otroligt svårt att greppa. Kan inte fatta hur hemskt de blev behandlade... Usch.. Nu ska jag i alla fall öva ytterligare till kemiprovet, och senare läsa en stund, börjar sent imorgon, och det är ju skönt i alla fall. 
Tänkte lägga upp en bild kopplad till förintelsen, men blev för demprimerad, så får bli me myself and my kemibok.. 
// Kimmie
 
0

Veckans tips - About time

Känner att jag bara lägger ut film tips hära, men känner också att jag verkligen måste dela med mig av denna underbara film. Ända sen jag såg att den skulle gå på bio ville jag se den, men det gick ett tag och jag glömde bort den, tills igår. Handlingen är simple enough, alla män i en familj kan resa i tiden, men bara till ställen där man har varit innan. Så den yngsta sonen bestämmer sig för att använda "gåvan" till att hitta kärleken. Visst, det låter cheesy as fuck, men på något konstigt sätt blir det inte det, tvärtom. En riktig feelgood film som också framkallade lite tårar hos mig. Och Rachel Mcaddams är ju också helt awesome i sånna här filmer :)
// Kimmie