0

Nutellacupcakes

Har precis bakat nutellacupcakes, som jag på grund av mitt "sockerförbud" inte kan äta :(. Men pappa blev glad iaf! Skoldagen var seg och franskan var speciellt jobbig då man skulle inprovisera mycket, vilket jag hatar. Nu kollar jag iaf på "Lets dance", kollar vanligtvis inte på det, men nu är ju Kenza med så ^^ Ha en fortsatt bra fredag!
Tror inte ni anar hur jobbigt det var att inte smaka på något.. 
// Kimmie
0

Vårkänslor

Är ju egentligen inte vår än men när det viskas här och där kan man ju inte hjälpa att känna att det är det, (Kan ju också bero på att man inte har sett solen på flera månader). Så nu slängde jag på mig en riktigt sommrig tröja för att skapa en illusion av att det är varmt ute också. Dagen i övrigt har varit rätt bra. Känner mig lugn som en filbunke just nu och riktigt planerad och bra. Great feeling :D Hoppas eran torsdag varit bra!
Gillar sista bilden även om jag ser lite flintskallig ut, ser så glad ut hahah :)
// Kimmie
1

Kort dag

Idag var det kort dag i skolan, och thank god för det, var riktigt trött idag. Minns inte mycket av dagen alltså haha. Nu sitter jag och gör en kemiläxa och känner mig riktigt i fas haha. Nu återstår det ju bara att se om jag gör rätt också ^^ Senare ska jag iväg med mamma, Mikaela och Daniel och äta lite kinamat, mömma :D
Försökte faktiskt ta en sincere bild idag, länge sen jag gjorde det ;) 
// Kimmie