0

Dag 26 - Mina favorit-Instagrams

Instagram är nog den app jag spenderar mest tid på. Det säger ju en hel del när det första man gör när man vaknar är o kolla instagram, knappt vaken fumlar man med låset till mobilen för att kunna se vad folk gör/äter. Mina favoriter är dock inte privata instagrams, utan sådana som har en speciell nisch :) (Länk på bilderna) 
Kom inte ens ihåg hur jag hittade den här tjejen, men jag älskar känslan av bilderna hon tar. En dröm jag har haft ett bra tag är ju att åka till Hawaii och dessa bilder gör ju inte det mindre åtråvärt. 
I och med mina planer på o bli vegan kände jag för att börja följa lite människor som lägger ut veganska recept, och denna människa får allt att se gott ut! Att allt är veganskt är nästan för bra för att vara sant. 
Älskar ju som bekant att måla och denna instagram är en slags samlingssida för många olika "konstnärer", jätte bra när inspirationen tryter! 
En människa som jag tycker målar för bra för sitt eget bästa, man blir ju nästan sur.. (mest avundsjuk kanske)
Den bästa samlingssidan för veganska recept jag har hittat! Är i en liknande anda som konstnärssidan, fast då med recpet istället. Även om allt kanske inte tilltalar mig, är det defenitivt mycket som gör det! Vilket gör mig mycket förhoppningsfull inför när jag ska börja äta sådant här på heltid. 
// Kimmie
 
 
 

Kommentera här: