0

Där var jag borta ett tag

Blev en stor svacka once again i bloggningen, och den främsta anledningen är att mitt internet varit väldigt jobbig/seg. Jag har ju även blivit vegan, vilket har upptagit en stor del av min tid. Jag ska inte säga att det har varit super lätt, men jag börjar komma in i det nu. Har upptäckt att det faktiskt finns en hel del substitut, som gör det hela mycket lättare. Soya is my friend so to speak. Ska försöka komma igång med bloggningen nu igen, mest för min egen del då det är kul att kolla tillbaka, ciao! 
// Kimmie
 
0

4 dagar kvar

Är ju lite läskigt när man tänker på att det bara är 4 dagar kvar tills att man börjar 2:an, tänkte därför plugga lite fysik idag haha. Nä men det behöver verkligen bli gjort nu, har ju faktiskt F i det, och vill gärna avsluta kursen med minst ett E i alla fall haha... Annars ska jag inte göra något tror jag, alla är ju fan bortresta, så blir lite långtråkigt hahah! :) 
Mitt internet vill inte funka, som vanligt, så får bli ett bildlöst inlägg...
// Kimmie
0

Min humor är nog den bästa någonsin

Spelar ingen roll vilket humör jag är på när jag går in på 9gag, det dröjer inte länge innan jag sitter och skrattar för mig själv som den ensamma människa jag är. Tänkte därför dela med mig av några bilder haha. 
Den med Snape always gets to me, kanske för att man verkligen relaterar, eller för att den bara är rolig. Vad vet jag. 
// Kimmie