3

Bye bye 2013

Så var det nyårsafton igen, ännu ett år har passerat och en massa minnen har skapats. Om man enbart ska gå efter hur sociala medier får 2013 att framstå kan man tro att det inte fanns en enda människa på denna jord som tyckt detta år varit bra. Bilder som: 2013: thank you for all the lessons, 2014: I'm ready, 2014: a fresh start och låt oss ej glömma klassikern: 2014: Please be good to me. Jag står helt ärligt inte ut med hur cheesy och helt onödiga de är. Så det blir ett nytt år imorgon, so what? För mig är det ännu en onsdag, visst det blir ett nytt år, ny start. Men kan man inte få en ny start vilken dag som helst? Man kan lika gärna säga: 3 April -Ny start! Ta kontroll över ditt liv och låt dig inte styras av alla andra. Skippa nyårslöftet, då slipper du i alla fall bli besviken. För helt ärligt, har någon någonsin fått ett bra år tack vare det hemska nyårslöftet man gav sig själv? Om du vill se 2014 som ett nytt år att lyckas, visst, gör det, men lura inte dig själv att tro att 2013 var helt åt helvette kasst. För man har alltid minnen att glädjas över.
 
Varje år är det såhär, människor grämer sig över hur dåligt året som varit har vart och hoppas att nästa år kommer bli bra. Men sen blir det samma gamla visa nästa år igen. Newsflash people: Det kommer hända dåliga saker. Du kommer inte vara lycklig varje dag hela året bara för att du la ut en bild på instagram som sa att det kommer bli så. Acceptera att 2014 inte kommer bli ditt drömår och ta en stund att faktiskt leva i nuet istället. Skapa minnen, glädjs, och låt dig också vara lite ledsen när tiden kräver det. Men ta dig ur det senare. Detta året har varit långt ifrån det bästa från min del, men jag är inte så dum att jag tror att 2014 kommer vara helt fritt från allt det som hänt detta året. Det kommer förmodligen hemsöka mig lite då och då, men jag kommer också skapa minnen som är helt nya, ha erfarenheter som är unika just för mig. Jag kan också ta en stund att tänka över allt bra som har hänt under 2013 och vara glad över att ingen kan ta de minnena ifrån mig. Gör detsamma, och skippa att lägga ut den där bilden, du (och alla andra) klarar sig utan den. 
Så får det bli lite cheesy bilder ändå haha
// Kimmie
 
 
1

Roligt för mig att skriva + Tråkigt för dig att läsa = Frågor om 2013!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gick på konsert för första gången, var även i Stockholm för första gången också (känns som så länge sedan!) och tog lite risker för en gångs skull i och med linjebytet och att jag rakade av halva håret 
Hur har ditt 2013 varit?
Bra i perioder och dåligt i en längre period. Fram till Maj var i stort sett allt finemang, men sen slog deppigheten till och har hållt i sig till ja, nu... 
 
Blev du kär i år? 
Har inte bestämt mig ännu haha ;)
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 
22 April, helt klart. 
 
Vad är din största framgång 2013?
Att jag klarade av att ta igen 2 månaders naturarbete innan höstterminen tog slut! :D
 
Bästa köpet?
Nya kameraobjektivet och mina Dr Martens gummistövlar!
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och godis i alla dess former! (Självklart bio med, men det är ju obvious) 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
När jag var i Stockholm och även när jag fick reda på att jag fick byta linje 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Wake me up, Sergels torg, Hur dom än, The power of love, Crazy Kids, m.fl! 
 
Vem har du umgåtts med mest? 
Julia i våras och Mea nu på hösten tror jag. 
Har du haft ett förhållande under 2013? 
Nope, as usual liksom 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? 
Händelser liksom.. Att ha gjort saker och vara mera spontan! 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? 
Hade mitt födelsedagsfirande en vecka senare då jag hade en mysig filmkväll, med mycket skratt och onyttigheter, med bästa tjejerna! På själva födelsedagen åt jag muffins, som jag hade bakat till mig själv, med min släkt! 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
Lite mera lycka vore finfint, eller kanske inte lycka men mindre olycka i alla fall! Att min höft kan sluta krångla vore också bra 
 
Vem saknade du? 
Tjejerna från min gamla klass! 
De bästa nya människorna du träffade? 
Alla människor jag träffade i och med de två klasserna jag fick börja i, men speciellt Sanna, Andreas, Elin och Felicia! 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? 
Ta't lugnt (ta en toy) 
 
1

Tiiirred

Kom precis hem från stan, där jag varit med min syster och kollat runt lite, hittade lite stuff men köpte inget, måste börja spara till Stockholm känner jag. Och ja, jag vet att det är lång tid dit, men om jag inte börjar spara nu kommer jag inte ha några pengar dit, jag är lite slösaktig haha. Annars ska väl vi fortsätta kolla på HP idag, lyckades bara med 3 igår, tack vare Mikaelas otålighet, hoppas ni har en bra måndag! 
Får bli en gammal egopix för att jag inte har något bättre! 
// Kimmie