0

Never gets old

// Kimmie
 
0

Gårdagens köp

Som lovat tänkte jag visa vad jag köpte mer igår. Det är inte särskilt mycket, men aja. Funderar på att gå en sväng till knalle idag igen, men vi får se! 
Tröja - Gina tricot 149 kr, "Leggins" - HM 49 kr, Tofsar - HM 19 kr. Köpte lite sånt som jag behövde bara, och nu fick jag använda mitt objektiv med, *happy* :D
// Kimmie
1

Dag 15

                         
Jag saknar Engelbrektskolan och mitt gamla liv rent allmänt. Don't get me wrong, jag tycker att det är exciting att gå på gymnaiset, precis som vem som helst, men det känns som om det var en mycket mindre komplicerad värld på engelbrekt. Jag saknar att sitta vid emobordet och spela fia med knuff, uno, eller bara prata om allt och inget, att sitta kvar i matsalen tills att det är tomt på folk och skratta så att det gör ont, att reta Magnus och Björn, att sitta med Julia längst bak i No-salen och försöka hålla sig för skratt, till och med den hetsiga genomläsningen av hkk läxan 5 min innan lektionen började. Alla mina bästa vardagsminnen kommer från denna stenbyggnad, en byggnad jag har spenderat största delen av mitt liv i. Nya minnen kommer säkert också att skapas på bäckäng, men det kan aldrig bli samma trygghetskänsla som på Engelbrekt, främst för att jag inte kommer spendera 10 år på bäckäng utan 3. En rätt stor skillnad med andra ord. Jag fasar att jag kommer bli alltför ledsen om jag skriver mer, så jag avslutar här, peace out. 
// Kimmie