0

Liseberg!

Var så trött när jag kom hem igår att jag somnade direkt! Hade väldigt kul igår, åkte t.o.m två karuseller jag inte hade åkt innan, Hang hai och Uppswinget.. Hang hai var tråkig och Uppswinget var hemsk! Åkte även en massa annat, däribland Flume Ride 3 gånger och balder 6 gånger :)) 
Lite halvtaskiga mobil-bilder:
Åkte Göteborgshjulet eller vad det nu heter och eftersom att jag är extremt höjdrädd satt jag med armarna runt mina knän och tittade ner i golvet större delen av de 4 (!!!!) varven vi åkte..
Ledsen för de olika storlekarna!
// Kimmie
0

Freeeedag!

Känner nästan en frihetskänsla idag! Denna vecka har varit fullspäckad med otäcka prov och jobbiga lektioner och jag är så sjukt glad att den är över och att det blir Liseberg imorgon! Ska i.o.f.s regna, men vem bryr sig? Min lyckokänsla kan omöjligt försvinna i detta läge haha! Tänker krypa ner i sängen och kolla på House, eller så läser jag, får se ;)
 
// Kimmie
0

Cuuuupcakes!

Har nu stått och bakat i ca 2 h! Bakade cupcakes för att min kära syster gillar dem och jag är ju såklart en sådan bra syster att jag bakar dem till henne! :) Dagen har varit lugn, så otroligt skönt att det är fredag imorgon! :D 
 
Ha det bra!
// Kimmie